Steaua

S-a lamurit care este rolul lui Alexandru Tudor la FCSB

Fostul arbitru international Alexandru Tudor a devenit mana dreapta a lui Gigi Becali la FCSB, insa pentru multi pozitia acestuia in club ramane una mai degraba enigmatica.

Antrenorul Bogdan Vintila a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa, despre rolul pe care Alexandru Tudor il are pe langa echipa si spune despre acesta ca este parte a staff-ului tehnic.

"Domnul Tudor este un om normal, un om simplu care poate este neinteles de multa lume. Din punctul meu de vedere, domnul Tudor face parte din staff.

"Asa cum exista un preparator fizic, care se ocupa de pregatire, un secund care se ocupa de pregatirea terenului, de conducerea antrenamentului, asa am considerat eu ca este bun un fost arbitru care sa educe jucatorii in timpul antrenamentului in spiritul fair play-ului. Cum sa facem sa nu mai luam cartonase, pentru am luat multe cartonase pe gestica, pe lovirea mingii dupa fluier", a explicat Vintila rolul lui Tudor la FCSB.

MM Stoica e istorie. Gigi Becali si-a gasit un nou frate: ”E numarul unu in tot clubul”S-a lamurit care este rolul lui Alexandru Tudor la FCSB