FCSB

Rusescu: "Costel Galca a intrat in istoria Stelei"

Atacantul Raul Rusescu considera ca antrenorul Costel Galca a intrat in istoria clubului Steaua prin cele trei trofee obtinute in acest sezon.

“Am suferit foarte mult in acest retur, dar per total tinand cont de ceea ce s-a intamplat de-a lungul campionatul am meritat sa castigam cele trei trofee. Ne bucuram cele trei trofee”, a spus Rusescu la postul sport.ro

“Costel Galca este un antrenor care a intrat in istoria acestui club. Ne bucuram pentru el, ne bucuram pentru noi. Am realizat ceva unic in istorie si nu stiu daca cineva in afara de Steaua va avea puterea sa realizeze trei trofee”, a adaugat Rusescu.

Atacantul imprumutat de la Sevilla nu stie exact unde va evolua din sezonul viitor, dar este hotarat sa ajunga cu nationala Romaniei la Campionatul European din 2016.

“Mai am contract cu Steaua pana la 30 iunie, iar apoi Sevilla poate conta pe serviciile mele. Daca nu se doreste imi voi cauta alt angajament pentru ca obiectivul meu este sa joc la EURO”, a mai spus Rusescu.

Rusescu a vorbit si despre suporteri, amendand absenta galeriilor in momentele grele pe care le-a avut echipa in acest retur de sezon.

“Din pacate galeriile nu au inteles ca Steaua a ramas Steaua. Langa noi au venit suporteri din toate coluturile tarii si le multumim, dar in acest retur au fost momente cand am avut nevoie de suporterii nostri fanatici”, crede Rusescu.



Rusescu: "Costel Galca a intrat in istoria Stelei"