FCSB

Rusescu inainte de Steaua-Osmanlispor: "Am venit cu ganduri mari la Bucuresti" (VIDEO de la antrenamentul oficial)

Raul Rusescu, fost golgeter al Stelei, va fi adversar joi seara pentru echipa de la care a plecat in fotbalul european. Iata mai jos ce a declarat atacantul celor de la Osmanlispor in conferinta de presa de la Arena Nationala.

“Am venit aici in postura de lideri ai grupei si suntem bucurosi pentru pozitia ocupata. Am venit cu ganduri mari, sa ne asiguram calificarea in primavara europeana. Va fi un meci interesant pentru mine, pentru colegii mei si ne vom bucura de aceasta partida”, a spus Rusescu.
 
“Este o placere sa fiu aici. Ma bucur de aceste momente. Tot timpul mi-a placut sa joc pe acest stadion. Amintirile sunt frumoase si multe. Ma voi bucura de aceste zile petrecute aici, ma voi bucura de acest meci. Sper ca totul sa iasa asa cum trebuie”, a adaugat Rusescu.
 
Jucatorul care a marcat trei goluri impotriva celor de la Villarreal in grupele Europa League a vorbit si despre dificultatea de a se regasi printre adversarii Stelei.
 
“Eram obisnuit sa ma schimb in dreapta, dar asta e situatia, vremurile se schimba. Am jucat la echipa la care mi-am dorit sa joc tot timpul, dar in viata fiecarui sportiv, om, sunt schimbari care se intampla”, a mai spus Rusescu.
 
Meciul Steaua-Osmanlispor va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la 20:00.



Rusescu inainte de Steaua-Osmanlispor: "Am venit cu ganduri mari la Bucuresti" (VIDEO de la antrenamentul oficial)