Steaua

Rotariu dorit la FCSB. Becali si-a luat gandul de la doi atacanti

Sursă foto: twitter.com/ClubBrugge

Gigi Becali a anuntat, marti, ca se intereseaza de aducerea la FCSB a fostului dinamovist Dorin Rotariu, jucator care nu-si gaseste locul in Belgia.

Imprumutat sezonul trecut de la Club Brugge la Mouscron, Rotariu ar putea ajunge in aceasta vara la FCSB, intr-o prima faza chiar sub forma de imprumut.

"Eu dintotdeauna am vrut sa-l iau la FCSB. Vrem sa jucam cu el varf. El ar vrea sa ramana acolo in Belgia, dar a zis ca vorbim. L-am pus pe MM sa se intereseze si a luat legatura cu el. Antrenorul nu-l vrea acolo la Brugge", a spus Becali la Digi Sport.

In alta ordine de idei, patronul de la FCSB spune ca transferurile lui Raul Rusescu si Adam Nemec au sanse zero de reusita.

"Rusescu si-a prelungit contractul cu turcii pe inca trei ani. Ne-am luat gandul si de la Nemec. Noi ne-am mai interesat si de Puscas, dar nu te poti atinge de el", a mai spus Becali.

George Puscas de la Inter Milano este un jucator aflat si in vizorul celor de la U Craiova.Rotariu dorit la FCSB. Becali si-a luat gandul de la doi atacanti