FCSB

Reteta pentru revenirea lui Alibec: "Asta trebuie sa faca in iarna"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Denis Alibec a inceput ca titulat la FCSB cu Juventus Bucuresti in meciul din etapa cu numarul 20 a Ligii 1 Betano, dar la pauza antrenorul Nicolae Dica l-a lasat la vestiare din considerente tactice explicate aici.

Alibec ramane astfel fara gol marcat in actuala editie de campionat si continua seria evolutiilor modeste din acest sezon.

Patronul Gigi Becali si-a luat gandul de la un transfer in iarna pe multe milioane de euro, asa cum a batut toba inca de la inceputul sezonului si anunta care este singura care de reabilitare pentru Alibec.

“N-am ce sa fac, nu stau dupa el. Steaua nu are obiective in functie de jucatori. El ca sa-si revina trebuie sa faca ceva. Trebuie sa faca separat perioada de pregatire, sa traga de el tare si va fi iar jucatorul care a fost", a spus Becali la Digi Sport.

"Nu-l recunosc, se loveste mingea de el, nu stiu care e situatia. Ii urez sa-si revina cat mai repede. Nu ma mai intereseaza transferuri, vreau doar sa aduc jucatori”, a adaugat patronul FCSB.

Alibec are 618 minute fara gol marcat in actuala editie de campionat. Acesta a marcat doar doua goluri, unul in preliminariile Champions League si un altul in grupele Europa Legue.



Reteta pentru revenirea lui Alibec: "Asta trebuie sa faca in iarna"