FCSB

Replica lui Reghe: "Bani". Cati are de primit de la Becali?

L-am intrebat pe Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa de dupa ultima etapa cum se poate mentine formula castigatoare si sezonul viitor pentru Steaua. "Cu bani", a spus el. De ce a afirmat asta? Pentru ca, se pare, Becali are sa ii plateasca o suma mare si, daca nu o primeste, ameninta cu plecarea.

Reghe ar avea de primit de la Becali in jur de 1 milion de euro, spun zvonuri din fotbal. Suma include parti din primele pentru titlul din sezonul trecut si calificarea in grupele Ligii Campionilor.

[news-107060]

Este clar ca situatia la Steaua este precara financiar. Reghe a declarat joi ca jucatorii nu au o prima pentru Cupa Romaniei, ci vor incasa 10.000 de euro in plus doar cei care raman la Steaua sezonul viitor si se vor califica in grupele Ligii Campionilor. Cu alte cuvinte, cei care acum iau Cupa si pleaca nu primesc nimic. La fel, daca se ia Cupa iar echipa nu se califica in Liga Campionilor, nu se primeste nimic.

Sunt sicane financiare care arata ca Steaua nu sta pe roze cu banii. Becali ar fi spus in cele 24 de ore de libertate, in intalnirile cu cei de la Steaua, ca doreste transferuri ieftine si bune. De aceea, Steaua tinteste jucatori liberi de contract, cum ar fi Guillherme de pe Petrolul.

[news-106958]

In aceste conditii, se leaga presiunile lui Reghecampf. Acesta a spus ca va declara dupa Cupa ce va face, daca ramane sau nu la Steaua. Chiar daca are sau nu o oferta clara, mesajul este clar: Becali trebuie sa plateasca. Reghecampf isi va gasi oricum o echipa, daca nu va fi in Europa se va ingropa prin Arabia Saudita, dar macar nu va munci pe gratis si sa se roage pentru bani.

[news-107103]



Replica lui Reghe: "Bani". Cati are de primit de la Becali?