FCSB

Relatia Becali-Galca, una imposibila: "Nu mi-a multumit niciodata"

Costel Galca a marturisit, luni seara, intr-o emisiune televizata, ca a fost pus in tema inca de la inceputul colaborarii cu Steaua de dorinta patronului Gigi Becali de a se implica la echipa.

"Domnul Becali mi-a spus de la inceput ca se va implica la echipa. Cred ca in sensul sa joace unii jucatori. Stiam de la altii cum procedeaza. El vrea sa stie echipa. Inainte de meciuri vorbeam, ne consultam", a spus Galca la Dolce Sport.

"Nu se poate spune ca el facea echipa. Erau cativa jucatori in privinta carora nu eram de aceeasi parere. El voia ca anumiti jucatori care nu erau in forma sa joace. Eu ii explicam... La cererea lui, au intrat jucatori care nu prea jucasera, Latovlevici, Bourceanu", a adaugat Galca.

Fostul tehnician al Stelei a concluzionat ca la echipa alungata din Ghencea relatia antrenor-patron este greu de gestionat.

"Dupa ce a iesit din inchisoare, domnul Becali mi-a spus ca voi continua la Steaua. Domnul Becali nu mi-a multumit, nu m-a felicitat niciodata pentru ce am facut la Steaua. Am vorbit putin cu dansul pe aeroport, dupa meciul de la Iasi. Si atat", a mai spus Galca.



Relatia Becali-Galca, una imposibila: "Nu mi-a multumit niciodata"