FCSB

Regula noua la FCSB. Toleranta zero fata de trivialitati

Gigi Becali a anuntat, vineri, ca a impus o regula noua la echipa sa, FCSB, prin care nu tolereaza ca jucatorii sa fie injurati de catre antrenori.

"La mine in casa nu injuri, iar la echipa nationala daca injuri n-ai cum sa stai. Du-te, tata, si injura la tine acasa, nu injuri in public in tara romaneasca, la echipa nationala.

"L-am auzit pe Petrescu ca aici nu e teatru, nici balte. Aici suntem oameni si avem ratiune, civilizatie, nu suntem animale, ba, sa injuram. Ii spun eu lui Dan Petrescu ca barbatii adevarati au ratiune si stapanire de sine, nu mizerie de injuraturi. Jucatorii nu sunt sclavi sa-i injuri tu, ca esti tu antrenor! La mine ai injurat, ai plecat", a spus Gigi Becali la Pro x.

Patronul FCSB recunoaste ca si el a injurat in trecut in spatiul public.

"Este adevarat, dar nu eram antrenor. Am injurat, am jignit, imi pare rau pentru ce am facut, numai ca ma injuram cu dusmanii sau cu adversarii, nu am injurat in familie. Eu eram in treaba mea ce faceam, eram de unul singurl. Injuram, faceam, jigneam, regret toata viata si plang pentru pacatele astea pe care le-am facut si nu vreau sa mi le amintesc. Dar sa fii antrenor si tu sa injuri jucatorii, asta nu se poate, pentru ca nu esti de capul tau", a mai spus patronul FCSB.



Regula noua la FCSB. Toleranta zero fata de trivialitati