FCSB

Reghecampf: “Suporterii au facut diferenta”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Laurentiu Reghecampf a subliniat importanta prezentei fanilor stelisti in numar mare si sustinerea aratata la meciul cu Dinamo de duminica seara (2-1).

“A fost un meci foarte important pentru noi. Veneam dupa un meci slab cu Viitorul. Pentru mine Steaua ramane cea mai buna echipa si cea mai iubita din tara. Conteaza sa joci cu 25.000-30.000 de oameni. E o diferenta foarte mare. Imi pare rau ca nu se gaseste o solutie, si sa ai parte de asemenea scandaluri nu fac bine fotbalului”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

“Nu puteam sa jucam cu Tudorie fundas central intr-un asemenea meci, chiar daca el se pregateste. Acum avem o alta problema dupa eliminarea lui Pintilii si sper sa-l recuperam pe Balasa joi cu Astra Giurgiu”, a adaugat tehnicianul stelist.

Astra, urmatoarea tinta

“Sper ca acest meci sa fie un inceput bun si jucatorii sa ramana cu picioarele pe pamant. Din aceasta seara incepem pregatirea meciului cu Astra, mergem la cantonament sa mancam impreuna, sa discutam”, a mai spus Reghecampf.

Steaua a invins-o pe Dinamo, cu 2-1, in etapa a 3-a din playoff prin golurile lui Alibec si Boldrin. Pentru Dinamo a punctat Nemec.



Reghecampf: “Suporterii au facut diferenta”