FCSB

Reghecampf: “Steaua a dominat categoric. Trebuia sa castigam cu 10-0”

Laurentiu Reghecampf considera ca Steaua nu a fost niciun moment in pericol sa rateze victoria in derby-ul cu Dinamo si spune ca rezultatul final ar fi trebuit sa fie mult mai mare.

“Nu s-a pus niciun moment problema ca Dinamo sa intoarca rezultatul. Am facut un pas important in ceea ce priveste obiectivul nostru si anume castigarea titlului 25. Cum sa fim in pericol? N-am fost niciun moment in pericol. Steaua a dominat categoric meciul si rezultatul trebuia sa fie altul, insa jucatorii nostri nu au fost inspirati cand au ajuns unu contra unu cu Balgradean. Nu am ce sa le reprosez. Mi-as fi dorit sa marcam inca doua sau trei goluri. Trebuia sa castigam cu 10-0 si Dinamo in acest moment nu are cum sa puna probleme Stelei. Nu vreau sa ne jignim intre noi. Avem adversari puternici in campionat. Avem Astra, Petrolul, Pandurii, avem CFR Cluj care au schimbat si antrenorul”, a spus Reghecampf dupa meci la Digi Sport.

Reghecampf a comentat si incidentele de la finalul partidei: “Sunt lucruri marunte si nu ar trebui sa discutam prea mult. Meciul s-a incheiat, am castigat cu 2-1 si acest lucru este cel mai important”.

Steaua a invins Dinamo, cu 2-1, duminica seara, in etapa a 4-a din Liga 1. Latovlevici si Fai (autogol) au marcat pentru Steaua, in timp ce Rotariu a redus din diferenta in partea secunda. Acelasi Latovlevici a ratat o lovitura de la 11 metri la scorul de 2-1.



Reghecampf: “Steaua a dominat categoric. Trebuia sa castigam cu 10-0”