FCSB

Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa

Laurentiu Reghecampf a comentat la cald, miercuri seara, eliminarea pe care Steaua a suferit-o in fata celor de la CS Mioveni, echipa de Liga 2, in optimile din Cupa Romaniei, eliminare venita la loviturile de departajare.

“Normal trebuia sa ne respectam si sa castigam fara probleme, indiferent de starea gazonului si temperatura din seara asta. Diferenta din pacate nu s-a vazut. Am facut foarte multe greseli pe care eu nu le inteleg. Ajungi la 11 metri si cei mai buni jucatori iti rateaza cele doua lovituri. Asta este viata, mai avem doua meciuri si in aceasta perioada nu traversam cea mai buna perioada”, a declarat Reghecampf dupa meci la Protv.

“Se intampla ca nu marcam si jocul nostru nu este unul foarte bun. Oricine poate rata un 11 metri. Pe mine m-a deranjat maniera de joc a echipei, nu ca au ratat cei doi. O sa schimbam destul de multe in iarna”, a adaugat tehnicianul stelist.

Steaua a suferit trei mari lovituri in decurs de o saptamana: eliminarea din Europa League, pierderea primului loc in Liga 1 si acum eliminarea din Cupa Romaniei.



Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa