FCSB

Reghecampf reactioneaza la adresa lui Alibec si spune lucrurilor pe nume

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a reactionat la randul sau, dupa iesirea publica a patronului Gigi Becali, fata de comportamentul atacantului Denis Alibec la meciul de campionat cu CFR Cluj.

"Nu mă interesează gestul lui Alibec că a fost retras când a dat cu mâna cu mine. Nu mă deranjează nici că a dat cu piciorul în sticlele alea, cel mai mult mă deranjează că nu a stat pe bancă să sufere cu echipa până la sfârşit. Nu am vorbit cu el după meci şi nici nu o să vorbesc, dar am să urmăresc foarte atent reacţia lui în această săptămână", a comentat Reghecampf la postul Digi Sport.

Becali a recomandat public ca Alibec sa fie trecut rezerva in meciul urmator, dar Reghecampf spune ca depinde numai de jucator sa se impuna in primul 11 la Steaua.

"Totul va depinde de el dacă va fi titular în meciul cu Viitorul. Pentru mine, în continuare Alibec este atacantul numărul 1 al echipei", a spus Reghecampf.

Alibec a fost protagonistul unui gest care i-au atras numeroase critici dupa meciul cu CFR Cluj. Schimbat in minutul 61 cu Harlem Gnohere, atacantul transferat de la Astra a lovit cu piciorul mai multe sticle aflate pe margine, apoi a plecat singur la vestiare fara sa mai astepte finalul partidei alaturi de ceilalti colegi ai lui.



Reghecampf reactioneaza la adresa lui Alibec si spune lucrurilor pe nume