FCSB

Reghecampf nu se gandeste la demisie: “Chiar imi place atmosfera asta”

Laurentiu Reghecampf spune ca nu se gandeste la demisie si este convins ca atmosfera tensionata din prezent va fi in beneficiul echipei si va duce la intarirea lotului.

“Nu m-am gandit la demisie si nu cred ca o schimbare acum ar fi ok. Eu n-am de gand sa-mi dau niciodata demisia atata timp cat avem sanse la campionat. Aceste lucruri pe mine ma intaresc si chiar imi place atmosfera asta. E chiar binevenita aceasta perioada sa ne intareasca putin pentru ca sunt sigur ca ne va ajuta foarte tare”, a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa.

“Meciul cu ASA este un meci foarte greu, mai ales ca am pierdut cu Dinamo in aceasta saptamana si probabil in mintea jucatorilor exista un sentiment de frustrare. Am incercat sa-i facem sa uite meciul cu Dinamo si trebuie sa ne concentram foarte mult la meciul de maine si sa-l castigam”, a adaugat Reghecampf cu privire la meciul de campionat de sambata cu ASA Tg.Mures.

“Vreau sa avem un meci foarte bun maine si in playoff sa avem jocuri foarte bune. Stiu ce urmareste personajul respectiv, dar nu o sa reuseasca cu mine pentru ca avem un staff foarte bun. De maine patronul va veni alaturi de noi si va explica multe lucruri”, a mai spus tehnicianul stelist.

Nu exista acte de indisciplina

“Ne-am mutat aici in Berceni pentru a face fotbal, pentru a face performanta. Nu au fost petreceri. Normal ca la meciul cu Zurich eram rosu la fata la cat tip si erau minus cateva grade. El probabil invartea cartile pe la cazinou. Daca au existat acte de indisciplina o sa aflati pe site-ul clubului”.

"Tot scandalul asta e facut cu un scop. A inceput cu MM, a continuat cu mine. El (n.r. - Piturca) n-are niciun scandal cu mine. Este o diferenta foarte mare intre datele mele si ale lui la Steaua. Nu vreau sa-l jignesc. Poate ca Piturca este un antrenor foarte mare", a mai spus Reghecampf.



Reghecampf nu se gandeste la demisie: “Chiar imi place atmosfera asta”