FCSB

Reghecampf: "Nu mai suntem la mana noastra. Finalul va fi interesant"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Laurentiu Reghecampf considera ca Steaua ramane cea mai buna echipa din campionat, dar subliniaza ca formatia sa rateaza nepermis de multe ocazii pentru a face diferenta.

"Am avut patru-cinci situatii de a marca in repriza a doua. Trebuie sa mergem inainte si sa avem incredere. Pintilii este accidentat, vedem ce are si Alibec. A fost un meci frumos, dar e pacat sa primim doua goluri din 11 metri. Ratam incredibil cu Boldrin in finalul primei reprize. Am controlat meciul, iar ei au jucat totul pe Nemec si pe mingea a doua", a spus Reghecampf dupa meci.

"Normal ca acum nu mai suntem la mana noastra. Dinamo vine din urma si va fi un final cu meciuri interesante. Am ratat foarte mult la meciul cu Viitorul acasa, astazi Boldrin scapa cu portarul si da pe langa poarta. Noi suntem puternici ca echipa, dar ratam foarte multe ocazii", a adaugat antrenorul stelist.

Steaua se afla la egalitate cu Viitorul, cate 38 de puncte fiecare, inaintea ultimelor doua etape din campionat, in timp ce Dinamo s-a apropiat la doar doua puncte.



Reghecampf: "Nu mai suntem la mana noastra. Finalul va fi interesant"