FCSB

Reghecampf: "Nu ma gandesc la demisie"

Laurentiu Reghecampf a spus, sambata, intr-o conferinta de presa ca nu se gandeste sa plece de la Steaua si ca nu a luat niciun moment in calcul varianta demisiei.

"Eu nu vad lucrurile chiar asa de negativ si in 2017 nu am pierdut niciun meci si n-am de ce sa ma gandesc la demisie. Ies unii la televizor si spun ca Steaua are un lot valoros. Vreau sa va spun ca si antrenorul este valoros. Am pierdut puncte pe greseli de arbitraj si nu am de ce sa ma gandesc la demisie. Pentru mine nu este o situatie tensionata. La Steaua a existat tensiune si cand castigam meciuri pe linie. Nu exista atmosfera proasta nici la nivelul conducerii, nici la nivelul echipei", a spus Reghecampf.

Tehnicianul Stelei a vorbit si despre meciul de duminica seara cu CFR Cluj (20:30), primul pentru ambele echipe in playoff.

"Nu este un meci de totul sau nimic. Nu s-a schimbat nimic si ramanem in cantonament doar cand jucam din trei in trei zile. Nu e normal sa tin jucatorii de duminica pana duminica. Pentru mine este foarte important sa stam impreuna dupa meci, sa mancam impreuna", a declarat tehnicianul stelist.

"Pentru noi incepe o etapa noua si trebuie sa aratam bine. Obiectivul este castigarea campionatului si ne intereseaza rezultatul, nu ceea ce asteapta fanii de la noi. Am facut un meci foarte bun la CFR si doar greselile de arbitraj ne-au impiedicat sa castigam. Printr-o victorie maine seara atmosfera in lot va fi mult mai buna", mai crede Reghecampf.

Meciul Steaua - CFR Cluj va fi live text pe onlinesport.ro, duminica seara, de la ora 20:30.



Reghecampf: "Nu ma gandesc la demisie"