FCSB

Reghecampf multumit de aparare: “Asa trebuie sa jucam la Steaua”

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a remarcat defensiva Stelei la meciul cu CFR Cluj si s-a declarat per total multumit de evolutia intregii echipa dupa 2-0 cu formatia ardeleana.

“Sunt foarte importante cele trei puncte si atitudinea jucatorilo pe teren. Ma bucur pentru revenirea lui Tanase, faptul ca Popescu continua forma buna aratata in ultimele meciuri. Vreau sa-i scot in evidenta pe toti jucatorii din aparare si efortul lui Denis Alibec. A alergat foarte mult, a incercat sa-si creeze ocazii. Ne vom bucura pana marti si de atunci incepem pregatirea meciului cu Viitorul”, a spus Reghecampf dupa meci.

Citește și... Becali exuberant dupa 2-0 cu CFR. Vorbeste de Liga Campionilor

“Pentru mine toti jucatorii sunt foarte importanti si este nevoie sa formam o echipa competitiva. Sper ca Ovidiu Popescu sa continue pe aceeasi linie si sa nu urmeze o curba de forma. Am crezut din primul minut ca vom reusi sa marcam. Balasa si Tamas au jucat foarte bine, simplu, foarte seriosi. Nu au mai pierdut baloane aiurea, iar cei doi jucatori de banca au jucat foarte bine. Asta ne trebuie la Steaua de acum incolo”, a adaugat tehnicianul stelist.

"Trebuie mentionat si laudat ca au venit peste 6000 de oameni si au incurajat echipa", a tinut sa sublinieze Reghecampf la conferinta de presa.

Gnohere si Popescu au marcat pentru Steaua in victoria obtinuta duminica seara pe Arena Nationala, scor 2-0, in fata celor de la CFR Cluj, in prima etapa din playoff.

 



Reghecampf multumit de aparare: “Asa trebuie sa jucam la Steaua”