FCSB

Reghecampf loveste puternic in Piturca: "Mai lasati-ma cu Piturca. E depasit de vremuri"

Laurentiu Reghecampf a reactionat virulent la adresa selectionerului Victor Piturca dupa ce acesta din urma a declarat ca nu va merge la antrenamentele Stelei pentru ca nu vrea sa aiba de-a face cu tehnicianul stelist.

"Pai Piturca vorbeste de manageri? Pe vremea cand era selectioner ne obliga sa semnam cu Giovanni. Cand se certa cu Giovanni ne punea sa rupem contractele. Eu din aceasta cauza am plecat de la Steaua, ca eram sub contract cu Giovanni Becali", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul Stelei a mai spus ca in opinia sa Piturca este un antrenor depasit de vremuri si ca nu are ce sa discute cu acesta, desi a incercat sa poarte un dialog prin intermediul FRF.

"Piturca a facut foarte multe pentru fotbalul romanesc, dar consider ca a ramas mult in urma. Lasati-ma cu Victor Piturca, pentru ca nu vreau sa am dialog cu el. La echipele de club nu a reusit niciodata sa treaca de tururile preliminare", a mai spus Reghecampf.

Disputa dintre Reghecampf si Piturca nu este de data recenta, intre cei doi existand o tensiune de mai mult timp pe tema jucatorilor convocati de la Steaua la lotul national.

Spre exemplu, dupa actiunea echipei nationale din primavara anului 2013 cand tricolorii au intalnit Ungaria si Olanda in deplasare, Reghecampf a declarat ca jucatorii sai s-au plictisit la prima reprezentativa si ca au venit cu kilograme in plus inapoi la echipa de club criticand metodele de pregatire ale lui Piturca.

Acesta din urma a replicat la vremea respectiva ca niciun stelist nu va mai fi convocat daca nu se simte bine sub comanda sa. Ulterior scandalul s-a stins sub medierea Federatiei.



Reghecampf loveste puternic in Piturca: "Mai lasati-ma cu Piturca. E depasit de vremuri"