FCSB

Reghecampf infiereaza arbitrajul: “Trebuia sa avem 4-0 la pauza”

Steaua a ratat incredibil de mult in meciul cu Viitorul si a scapat printre degete cele trei puncte care ar fi adus-o extrem de aproape de titlu in Liga 1.

“Am avut foarte multe momente bune si felicit jucatorii care s-au ridicat la un nivel inalt. Cel mai penibil lucru a fost arbitrajul si maniera. Nu mai poti sa rabzi. Trebuia sa intram la pauza cu 4-0, doua penalty-uri clare pentru noi. Pacat ca acest arbitru mare nu s-a putut concentra. Era un meci in care noi puteam iesi campion in proportie de 90%. Cei care conduc arbitrajul trebuie sa ne respecte mai mult. Delasatori, aroganti, nu puteai vorbi cu el”, a declarat Reghecampf dupa meci.

“Echipa noastra chiar a facut un meci foarte bun si imi pare rau ca n-am castigat. Normal ca ne dorim sa castigam campionatul, dar mai avem mult de munca. Era mai bine sa avem sase puncte peste Viitorul, dar sunt optimist inaintea meciului cu Dinamo. Jocul imi demonstreaza ca suntem pe drumul bun. Trebuie sa lucram la moral saptamana aceasta, pentru ca am ratat foarte mult”, a adaugat Reghecampf.

Alibec

“Normal ca sunt dezamagit. Trebuia sa castigam acest meci. In atac nu ne-am facut treaba. La mine a fost penalty cu siguranta. Cand am vrut sa sutez m-a impiedicat. Arbitrul mi-a zis ca n-a vazut”, a declarat si atacantul stelist.



Reghecampf infiereaza arbitrajul: “Trebuia sa avem 4-0 la pauza”