FCSB

Reghecampf inaintea semifinalei cu Dinamo: “Incercam sa ne calificam”

Sursă foto: captura tv Dolce Sport

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre returul semifinalei Cupei Ligii contra rivalei Dinamo.

“Este un meci cu Dinamo si trebuie tratat cu foarte mare seriozitate. Venim dupa o infrangere usturatoare si in mintea mea am un singur gand, sa incercam sa ne calificam mai departe. Ne va fi foarte greu pentru ca cei de la Dinamo au un avantaj mare si sunt intr-o forma buna. Am facut un meci mai slab la Medias, dar cred ca trebuie sa fim mai increzatori. N-am pierdut niciun meci in 2017 si deja toata lumea critica. Imi doresc victorie si calificare cu Dinamo. Vom intra pe teren cu acest gand, sa intoarcem rezultatul din tur. Vom juca cu cei mai in forma jucatori”, a spus Reghecampf.

“Ambele echipe se gandesc la urmatorul meci de campionat. Si noi ne gandim la partida cu ASA, despre care lumea crede ca va fi victima sigura. Nu cred ca va fi deloc asa. Va fi o etapa nebuna care n-a mai existat pana acum. Sunt 5-6 echipe care se bat pentru o pozitionare mai buna in playoff si este un lucru benefic pentru campionatul nostru. Singurul semn de intrebare e la Craiova cu Medias, nu cred ca Dinamo se va incurca cu Pandurii. Sunt sigur ca vor castiga meciul de la Severin”, a mai spus Reghecampf.

N-au venit banii pentru Cupa Ligii din sezonul trecut

“Avem tot lotul la dispozitie si venim dupa un meci mai putin reusit. De aceea cred ca reactia jucatorilor va fi foarte buna si ma astept la un meci bun. Cupa Ligii nu este obiectivul nostru si, daca nu ma insel, nici n-am primit banii pentru anul trecut, parca asa mi-a transmis patronul echipei. Practic jucam intr-o competitie in care nici nu suntem platiti”, a declarat tehnicianul stelist.

“Nu stiu cate bilete s-au vandut, dar s-ar putea sa fie si foarte multi fani ai Stelei. Dinamo are o galerie numeroasa si ar putea sa fie mai multi. Puteam sa mergem cu echipa de juniori la Medias, dar am dat dovada de respect fata de aceasta competitie”, a mai spus Reghecampf cu privire la speculatiile care au insotit meciul Stelei cu Gaz Metan.



Reghecampf inaintea semifinalei cu Dinamo: “Incercam sa ne calificam”