FCSB

Reghecampf il linisteste pe Becali: “Nu suntem ca la circ, vom castiga titlul”

Laurentiu Reghecampf a incercat sa explice dupa remiza de la Medias ca jucatorii de la Steaua nu reusesc sa puna in aplicare ceea ce invata la antrenamente si ii raspunde patronului Gigi Becali dupa criticile dure aduse de acesta la adresa propriei echipe.

“Trebuia sa intram cu doua goluri diferenta la pauza. Apoi, in repriza a doua am facut doua schimbari foarte repede si nu am obtinut un plus foarte mare. Am primit un gol dintr-o faza fizica si normal ca nu sunt multumit. Trebuie sa pasam mai mult pe teren, am jucat lent in aparare, am facut multe faulturi. Sulley a stat prost in teren si a gresit multe mingi. Steaua inseamna altceva si jucatorii trebuie sa inteleaga acest lucru”, a spus Reghecampf dupa meciul de la Medias.

“Ma ingrijoreaza ca primim din nou gol din faza fixa. Nu am jucat ceea ce trebuia, dar nu suntem ca la circ. Se lucreaza foarte bine la antrenamente, facem foarte multe lucruri, numai ca uzam de mingile lungi cand o echipa face presiune si nu invatam aceste lucruri la antrenamente. In playoff echipa se va schimba si jucatorii vor avea alta mentalitate. Trebuie sa inteleaga ca nu pot juca decat 11 si cei care vin de pe banca sa-si faca datoria”, a adaugat antrenorul stelist.

La conferinta de presa, Reghecampf a fost cat se poate de clar in ceea ce priveste criticile patronului si sansele la titlu.

"E normal sa existe dezamagire si mie chiar imi convine reactia patronului. Sunt momente in care avem nevoie de dansul sa fie mai activ la echipa. Vom lua titlul, stati linistiti", a declarat Reghecampf.

Gaz Metan Medias - Steaua s-a incheiat 1-1, dupa ce Alibec a deschis scorul in prima repriza si Sikorski a egalat dupa pauza in urma unui corner.



Reghecampf il linisteste pe Becali: “Nu suntem ca la circ, vom castiga titlul”