FCSB

Reghecampf il contrazice pe Becali: “Echipa o fac numai eu”

Relatia dintre antrenorul Laurentiu Reghecampf si patronul Gigi Becali e din ce in ce mai tensionata, iar tehnicianul a tinut sa puna lucrurile la punct inaintea meciului cu Universitatea Craiova de sambata.

“Echipa care intra pe teren o fac numai eu, sa fie clar. Discut cu patronul zi de zi si e datoria mea sa-i spun ce se intampla la Steaua. O confruntare de la distanta cu Gigi Becali nu poate fi castigata decat de el, care e patronul echipei”, a spus Reghecampf, vineri, intr-o conferinta de presa.

Reghecampf s-a aratat si deranjat de faptul ca Becali a spus public intr-o emisiune televizata primul 11 pe care Steaua il va avea la meciul cu Craiova.

“E un dezavantaj pentru noi, i-am explicat asta patronului, dar nu-i pot interzice sa mai vorbeasca”, a declarat Reghecampf.

Pintilii, capitan

In pofida insistentelor lui Becali de a-l impune capitan pe Denis Alibec, Reghecampf ramane pe pozitie si vede in continuare banderola pe bratul lui Mihai Pintilii.

“Pentru mine Pintilii e capitanul echipei, iar noi staff-ul tehnic incercam sa luam cele mai bune decizii”, spune Reghecampf.

Victorie, cuvantul de ordine

In ceea ce priveste meciul de la Severin cu vecina de clasament Universitatea Craiova, Reghecampf spune ca pentru Steaua nu exista decat varianta victoriei.

“Mergem la Severin sa castigam. Avem tot lotul complet”, a spus tehnicianul stelist.

Pleasca nu este suta la suta pus la punct cu pregatirea fizica, iar Pintilii face parte din lot dupa ce fusese dat incert din cauza unei probleme musculare.

Meciul Universitatea Craiova – Steaua din etapa a 24-a a Ligii 1 va fi live text pe onlinesport.ro, sambata, de la ora 20:00.



Reghecampf il contrazice pe Becali: “Echipa o fac numai eu”