FCSB

Reghecampf explica motivele excluderii lui Matei

Antrenorul Stelei a explicat, pas cu pas, motivele care l-au determinat sa-l dea afara pe Gabi Matei din lotul Stelei. Reghecampf a vorbit si despre modul în care Matei ar putea reveni în prima echipa.

M-a deranjat faptul ca înainte de meci a tratat antrenamentul cu superficialitate, chiar daca i-am spus pe un ton prietenesc sa puna mâna si sa se antreneze cum trebuie. El era suparat ca nu este titular, l-am anuntat ca are de facut 20 de minute de exercitii cu preparatorul fizic si s-a suparat. M-a deranjat ca el vine dupa o accidentare, vine dupa doua meciuri în care nu s-a descurcat asa cum trebuie. Nu pot sa stau sa ma rog de un jucator sa se antreneze. O face pentru el, nu pentru mine", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Pâna când se va lua o noua decizie, Matei se va pregati separat, doar cu preparatorul fizic.
 
Pentru a putea reveni în prima echipa, Matei trebuie sa-si ceara scuze.
 
"Se va antrena o perioada cu preparatorul nostru fizic. Când va dori sa faca performanta si va fi acel Gabi Matei în care s-a crezut foarte mult, va reveni. E un jucator important, suntem acolo sa-l ajutam în momentul în care îsi va dori si el. L-am avertizat si i-am spus: 'Gabi, pune mâna si antreneaza-te!'. Probabil a avut un moment de ratacire s-a simtit dezorientat. Trebuie sa-si dea seama ca face parte dintr-o echipa foarte puternica. Nu sunt un om ranchinos sa-I fac rau unui jucator. O sa-l urmaresc la antrenament, când îsi va schimba atitudinea iar o sa cad de comun acord cu patronul si managerul, atunci va putea reveni", a mai spus Reghecampf.



Reghecampf explica motivele excluderii lui Matei