FCSB

Reghecampf despre oficialii dinamovisti: "Sunt oameni prea mici"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat in conferinta de presa care prefateaza derby-ul cu Dinamo ca formatia din Ghencea se va impune in partida programata, duminica seara, de la ora 21:30. El a tinut sa ii puna la punct si pe oficialii lui Dinamo, care au afirmat zilele trecuta ca jucatorii Stelei se dopeaza.

“Ne dorim foarte mult sa castigam si acest lucru se va intampla. Celorlalti profesionisti din fotbalul romanesc nu le pot spune decat un singur lucru, Steaua este o echipa foarte puternica, nu foloseste nici un fel de vitamine. Steaua se bazeaza pe securitate, antrenament, lucruri obisnuite care ar trebui sa se intample la orice echipa", a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul stelist face apel la fair-play si spune ca echipele trebuie sa se respecte intre ele, cu trimitere directa la ultimele declaratii venite dinspre Dinamo. Vedeti aici ce a declarat Gigi Multescu despre forma fizica a stelistilor.

"Imi doresc foarte mult sa ne respectam, sa nu aruncam cuvinte nelalocul lor, dar ei au inceput deja acest lucru. Respect ceea ce inseamna Dinamo, dar cand vad asemenea declaratii, imi dau seama ca nu am cu cine sa discut. Sunt oameni prea mici, nu stiu sa-si faca meseria cum trebuie. Cel mai important lucru pentru ei ar trebui sa fie echipa lor", a mai spus Reghecampf.

In ceea ce priveste numarul de spectatori asteptati la derby, Reghecampf nu a ezitat sa trimita o sageata subtila catre Stefan cel Mare.

"Cum a spus si managerul nostru. Vor fi 40.000 de oameni la meci, dar numai daca vor fi 25.000 de stelisti. Cel mai frumos la fotbal este sa joci cu stadionul plin", a completat antrenorul stelist.

Mihai Stoica, managerul Stelei, a spus ca Dinamo va aduna 40.000 de maini ridicate la derby, ironizand astfel dorinta oficialilor din Stefan cel Mare de a avea un stadion plin cu Steaua.



Reghecampf despre oficialii dinamovisti: "Sunt oameni prea mici"