FCSB

Reghecampf: “Este deranjant ca pierdem”

Laurentiu Reghecampf a facut analiza primului cantonament de la Marbella si considera ca, in afara rezultatelor slabe din meciurile amicale, Steaua a avut un stagiu bun, de acumulari fizice si ca in al doilea cantonament va pune un mai mare accent pe antrenamentele cu mingea si pe jocurile de verificare.

“A fost foarte greu mai ales pentru jucatori. Au avut foarte mult de munca. Cred ca am realizat foarte multe lucruri. Cred ca va fi mult mai bine in al doilea stagiu. Echipa va juca mult mai bine, vor fi alte antrenamente si vom pregati mai bine meciurile”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

“Este deranjant faptul ca pierdem meciurile amicale, dar este de inteles pentru ca a fost o perioada foarte grea. In al doilea stagiu vom lucra mai mult cu mingea si vom lucra mai mult la explozie. In cele cinci meciuri voi incerca sa joc mai mult cu echipa standard”, a completat tehnicianul stelist.

Reghecampf a facut referire si la mijlocasul Mihai Pintilii, accidentat, acesta urmand a reintra in programul echipei daca nu se va constata ca sufera de ceva grav.

“Pintilii a facut o ecografie si deocamdata nu se vede nimic. La Bucuresti va face un RMN si sper sa fie bine. Daca fi ok, atunci va reintra in antrenamente de duminica”, a adaugat Reghecampf.

Steaua revine in Romania pentru doua zile dupa care se va intoarce in sudul Spaniei pentru al doilea stagiu de pregatire.



Reghecampf: “Este deranjant ca pierdem”