FCSB

Reghecampf: "Emotii? Steaua e prea puternica"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus dupa victoria obtinuta in fata Universitatii Cluj ca nu a avut nicio emotie si ca formatia sa este la ora actuala cea mai puternica din campionat.

"Emotii? Exista un anumit moment in joc cand echipa adversa iti poate pune probleme. N-am avut emotii si sunt obisnuit. Toate echipele care vin in Ghencea isi doresc sa castige. Eu stiu foarte bine valoarea echipei noastre si nu se pune problema sa am emotii", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a mai vorbit si despre impunerea lui Alex Chipciu ca varf impins in cele doua restante, dar si despre integrarea lui Lucian Sanmartean in echipa.

"Alex Chipciu se retrage foarte mult ca varf si incearca sa-si puna in valoare calitatile, viteza, forta. Este acelasi sistem si nu stiu de ce se discuta atat de mult. Steaua reprezinta o forta. Cred ca in momentul de fata Alex este cel mai bine pregatit, intra in combinatii cu ceilalti jucatori. Sanmartean s-a integrat perfect in echipa", este de parere Reghecampf.

In ceea ce priveste situatia lui Claudiu Keseru, atacantul adus din Franta pentru a fi doar rezerva la Steaua in acest reinceput de sezon, Reghecampf este cat se poate de transant.

"Keseru va intra si el in echipa. Are nevoie de timp. Pregatirea a fost foarte grea pentru el si nu era obisnuit cu asa ceva. Pe mine ma intereseaza sa-mi castig toate punctele puse in joc si am un lot foarte numeros", afirma antrenorul liderului Ligii 1.



Reghecampf: "Emotii? Steaua e prea puternica"