FCSB

Reghecampf: “Echipa a jucat mult mai bine”

Laurentiu Reghecampf s-a declarat multumit de jocul echipei sale in amicalul cu Dinamo Kiev, chiar daca Steauaa ramas fara victorie dupa sase meciuri disputate in acest an.

“Pentru noi sunt importante aceste meciuri pentru a pregati inceputul returului, dar este foarte multa oboseala dupa antrenamentele grele. Echipa a jucat mult mai bine, ne-am creat ocazii si ma bucur ca cei care au intrat au facut un meci bun”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a mai vorbit despre evolutia lui Gabi Matei, jucator pe care il vede pe drumul cel bun, despre Claudiu Keseru si posibilitatea ca Steaua sa-l transfere pe Lucian Sanmartean.

“Gabi Matei a crescut foarte mult, se antreneaza foarte bine. Cred ca este pe drumul bun si m-as bucura sa treaca peste aceasta perioada crunta pentru el”, a spus Reghecampf.

[news-104386]

“Trebuie sa avem rabdare cu Keseru. Nu este in ritmul celorlalti si este normal. El se antreneaza, isi da silinta si avem timp la dispozitie sa-l aducem la nivelul celorlalti”, este opinia tehnicianului stelist.

“Important este ca Sanmartean sa ajunga la Steaua. Deocamdata sunt doar discutii si este inca jucatorul celor de la Vaslui. Daca se va rezolva este foarte bine, daca nu vom astepta pana la vara”, declara Reghecampf.



Reghecampf: “Echipa a jucat mult mai bine”