FCSB

Reghecampf, dispus sa preia nationala

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua, declara ca a discutat cu Mircea Sandu termenii unei eventuale preluari a nationalei Romaniei.

Dupa o scurta perioada in care cele doua tabere s-au evitat pentru a fi liniste la dubla cu Ungaria si Turcia, razboiul declaratiilor intre Steaua si Victor Piturca pare sa se fi reaprins.

Primul care a scos sabia de aceasta data a fost Reghecampf, cel care a spus ca randamentul slab al lui Cristi Tanase a fost cauzat de tactica gresita a selectionerului Piturca.

"Eu nu l-am atacat pe Piturca, mi-am spus doar parerea. Ceea ce am vazut eu, a vazut toata lumea, jucatorii nu au fost proaspeti", a spus Reghecampf la postul sport.ro

Tehnicianul stelist a confirmat discutiile cu Mircea Sandu pentru preluarea nationalei, dar spune ca in acest moment nu se pune problema inlocuirii lui Victor Piturca.

"Eu am discutat cu Mircea Sandu si sunt dispus la o colaborare cu echipa nationala, dar discutiile privind inlocuirea actualului selectioner nu-si au rostul. Nu trebuie sa facem rau echipei nationale", a mai spus Reghecampf.



Reghecampf, dispus sa preia nationala