FCSB

Reghecampf da cartile pe fata: “De asta am plecat de la Steaua”

Laurentiu Reghecampf mai avea un an de contract in momentul cand i-a cerut lui Gigi Becali sa-l lase sa plece in Qatar, la Al Wahda.

FCSB ratase titlul la egalitate de puncte cu Viitorul, dar avea asigurata participarea in preliminariile Champions League.

Erau asadar suficiente motive pentru ca Reghecampf sa-si continue munca, insa tehnicianul a ales sa se desparta pentru a doua oara de echipa ros-albastra pentru o aventura in fotbalul araba.

Acum, la jumatate de an de la episodul despartirii de FCSB, Reghecampf da cartile pe fata in ceea ce priveste motivele care au stat la baza plecarii de la echipa patronata de Gigi Becali.

“Am plecat pentru ca am vrut sa ramanem prieteni. Eu cu Gigi m-am inteles foarte bine, iar in momentul in care au aparut cateva lucruri fortate acolo m-am dus la el si i-am spus ca tin prea mult la prietenia noastra incat sa o las sa se strice, asa ca vreau sa ma lase sa plec. Si m-a lasat pana la urma”, a povestit Reghecampf pentru Fanatik.

Tehnicianul a mai spus ca a obtinut de la FCSB peste 1.5 milioane de euro in anii petrecuti pe banca echipei bucurestene.

“Gigi nu e absurd, doar sunt banii lui si face ce vrea. Daca stii sa-l convingi, daca ai argumente, daca stii exact ce faci, raspunsul lui Gigi e bine, tata!”, a mai spus Reghecampf.



Reghecampf da cartile pe fata: “De asta am plecat de la Steaua”