FCSB

Reghecampf critica vehement arbitrajul: "Bai Cristi, nu se poate!"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a comentat in termeni duri arbitrajul lui Cristi Balaj din semifinala Cupei Romaniei cu Dinamo.

Centralul a rupt echilibrul meciului in minutul 43, dupa ce l-a eliminat pe Bourceanu in urma unui fault comis asupra lui Gnohere. Initial acordase cartonasul galben, pentru ca apoi sa revina si sa-l elimine pe stelist.

"Bai Cristi, nu se poate ca tu sa schimbi cartonasul! Nu se poate, daca nu comentezi esti luat de prost. Eu nu mai inteleg sa puna acelasi arbitru la doua meciuri. Ti-l da la un meci unde pierzi campionatul, apoi la cateva zile te arbitreaza din nou. Spune ca a dat rosu pentru ca jucatorul avea comotie. Unde avea comotie, ca a jucat 90 de minute. Avea Balaj RMN in buzunar. La fiecare atingere a fluierat numai impotriva noastra", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf a vorbit si despre evoluatia echipei sale, spunand ca locul doi reprezinta ultimul obiectiv pentru Steaua in finalul sezonului.

"Foarte buna prestatia noastra. Am jucat mai mult de o repriza in zece oameni. Dinamo n-a avut nicio ocazie. Mergem mai departe, urmeaza meciurile din playoff. Imi pare rau ca am pierdut doua trofee pe mana unor arbitrii. Trebuie sa fim barbati si sa obtinem locul doi in playoff", mai spune Reghecampf.

Steaua si Dinamo au remizat scor 2-2 in returul semifinalelor Cupei Romaniei dupa 0-0 in tur. Dinamo merge in finala.



Reghecampf critica vehement arbitrajul: "Bai Cristi, nu se poate!"