FCSB

Reghecampf, calcule pentru titlu dupa remiza cu CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Laurentiu Reghecampf si-a facut calculele pentru castigarea campionatului dupa 0-0 in deplasare cu CFR Cluj in etapa a 6-a din playoff.

“Era foarte important pentru noi sa nu pierdem si sa nu luam cartonase galbene. Trebuie sa ne multumim si cu un punct in aceasta seara. A fost un meci de lupta si probabil pentru spectatori nu a fost o partida foarte placuta. Urmeaza doua meciuri foarte importante, cu Viitorul si Dinamo. Daca reusim sa castigam suntem campioni suta la suta”, a comentat Reghecampf dupa meciul din Gruia.

“Nu m-am certat cu Miriuta. I-am spus sa se uite doar la banca lui. Nu ma cert cu Vasile. Ne leaga foarte multe lucruri impreuna si nu am cum sa ma supar pe el”, a adaugat tehncianul stelist.

Alibec, suparat la schimbare

“Nu ma intereseaza ca a iesit suparat. El nu a avut foarte multe reusite, s-a zbatut, a alergat, dar era important sa am tot lotul pentru meciul urmator”, a comentat Reghecampf gestul de suparare facut de Alibec in momentul schimbarii.

Alibec a lovit cu piciorul mai multe sticle aflate pe margine dupa schimbare si a plecat direct la vestiare vizibil suparat.



Reghecampf, calcule pentru titlu dupa remiza cu CFR Cluj