FCSB

Reghecampf are mari asteptari de la meciul cu Dinamo: "Sa spalam ce am facut la ultimul joc"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul Laurentiu Reghecampf asteapta o reactie din partea jucatorilor sai la meciul cu Dinamo programat joi seara de la 20:30 pe Arena Nationala in semifinalele Cupei Ligii.

"Speram ca ultimul meci sa ne ajute sa spalam ce am facut la ultimul meci cu Dinamo, anume ca am avut meciul in mana si l-am pierdut. Sunt sigur ca jucatorii sunt foarte motivati si ca vor face un meci foarte bun. Nu ma plang de absente, avem solutii", a declarat Reghecampf, miercuri la pranz, intr-o conferinta de presa.

"Fiecare meci trebuie tratat pentru a fi castigat. Sper ca jucatorii sa aiba o reactie foarte buna si sa faca un meci bun. Ma intereseaza ca jucatorii care vor intra pe teren sa se ridice la nivelul meciului. Mi-as dori ca Dinamo sa aiba initiativa si sa atace mai mult. Jocul lor este unul de aparare si au jucatori care fac foarte bine faza de contraatac", a adugat tehnicianul stelist.

Spectatori

"Sper ca maine seara sa avem 10.000-15.000 de spectatori. Jucam la Dinamo acasa si probabil ei vor avea mai multi spectatori. Cred ca surpriza trebuie sa le-o facem noi, sa jucam mai bine, sa atragem spectatorii la stadion. Sa castigam campionatul, sa jucam in grupele Ligii Campionilor si oamenii vor veni alaturi de echipa. Este normal ca oamenii sa fie dezamagiti", a mai spus Reghecampt.

Fara Golubovic

"Golubovic nu este in lotul pentru meciul de joi seara. El a venit la noi si a spus ca vrea sa plece. Este cerinta lui", a declarat Reghecampf despre atacantul care a cerut ruperea contractului cu Steaua.

Fotbal de Craciun

"Nu avem ce sa discutam acum. Trebuia sa discutam in vara cand s-au facut programarile, acum e tardiv. In alte campionate se joaca si de sarbatori. Sper sa nu fie o problema", a comentat tehnicianul stelist programarea semifinalelor Cupei Ligii in prag de sabatori.



Reghecampf are mari asteptari de la meciul cu Dinamo: "Sa spalam ce am facut la ultimul joc"