FCSB

Reghecampf arata cu degetul spre Dinamo: "Unele echipe nu-si apara corect sansele"

Laurentiu Reghecampf a ridicat la finalul meciului cu Dinamo o intrebare cu privire la partida pe care rivala din Stefan cel Mare a disputat-o pe teren propriu cu Astra Giurgiu si pe care a pierdut-o de o maniera categorica, scor 4-1: "Unele echipe nu-si apara corect sansele".

"Suparat nu sunt. Sunt dezamagit pentru ca am controlat jocul. As vrea sa faceti o comparatie intre meciul jucat de Dinamo astazi si cel jucat cu Astra. In prima repriza am avut penalty la Chipciu si un offside care nu a fost. Nu dam vina pe arbitraj, dar as vrea ca acest playoff sa se joace corect pana la sfarsit", a declarat Reghecampf dupa meciul cu Dinamo.

Tehnicianul stelist a nunantat aluzia pe care a facut-o in directia meciului pe care Dinamo l-a jucat pe teren propriu cu Astra si pe care l-a pierdut de o maniera categorica, cu 4-1.

"Am impresia ca la anumite meciuri unele echipe nu-si apara corect sansele. Eu nu vreau sa le mai pronunt numele din respect pentru jucatorii de acolo. Nu e corect ca antrenorul lor sa aiba o atitudine copilareasca la fiecare conferinta", a adaugat Reghecampf.

Acesta a mai spus ca lupta pentru titlu ramane deschisa chiar si in eventualitatea unui succes cu Astra Giurgiu sambata viitoare de la 20:30.

"Pentru ca alte echipe nu-si apara corect sansele", a subliniat Reghecampf a treia oara.



Reghecampf arata cu degetul spre Dinamo: "Unele echipe nu-si apara corect sansele"