FCSB

Reghecampf:" Acesta este nivelul Chiajnei. Nu se poate compara cu Steaua"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a spus ca victoria Stelei in deplasare cu Chiajna, scor 4-1, nu trebuie analizata prea mult pentru ca este un succces firesc tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe.

"In momentul de fata Steaua este o echipa puternica, are un lot valoros. Acesta este nivelul Chiajnei si nu cred ca trebuie facuta o analiza intre jocul celor doua formatii. Este o mare diferenta", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

"Am avut o perioada foarte grea in cele doua cantonamente din Spania. In trei meciuri am marcat 11 goluri. Am primit un gol pentru ca puteam face 5-0, dar s-a terminat meciul cu 4-1. Tinand cont de gazonul care la Chiajna este ceva incredibil. Sunt bucuros ca ne-am distantat de Astra si Petrolul. In continuare este o lupta in trei", a adaugat tehnicianul stelist.

Reghecampf a vorbit si despre gazonul foarte greu de la Chiajna: "Nu inteleg manevrele care s-au facut cu gazonul inaintea acestui meci...Am ramas mirat".

Antrenorul liderului Ligii 1 a explicat si usoarele accidentari suferite de doi importanti titulari.

"Latovlevici a resimtit o anumita durere la glezna unde a mai fost accidentat, iar Szukala a simtit o durere dupa contactul cu Wellington", a mai spus Reghecampf.

Toate gandurile antrenorului stelist zboara deja spre derby-ul cu Dinamo de la 1 martie.

"Ne gandim la meciul cu Dinamo si incercam sa pregatim cat mai bine meciul. Vom incerca sa fim cat mai modesti si nu vom face declaratii fata de cei de la Dinamo. Steaua este mai valoroasa si trebuie sa se vada pe teren", este de parere Reghecampf.



Reghecampf:" Acesta este nivelul Chiajnei. Nu se poate compara cu Steaua"