FCSB

Reghecampf a lasat Steaua in offside: “Ne-a luat prin surprindere”. Cand va fi instalat viitorul antrenor

Plecarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal I-a luat prin surprindere pe oficialii Stelei, iar acestia  anunta ca vor instala urmatorul antrenor pana la inceputul saptamanii vitoare.

“Contractul s-a incheiat cu Reghecampf, desi ne-a surprins pentru ca din declaratiile lui am inteles ca mai ramane un an. Despartirea a fost pe cale de prietenie. Sunt tensiuni si intr-o familie, dar la plecarea inainte cu un an a unui antrenor”, a declarat Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al clubului Steaua la Digi Sport.

“Ne dorim ca urmatorul antrenor sa fie stabilit pana la inceputul saptamanii viitoare. Am fost luati prin surprindere si mereu m-am bazat pe vorbele lui ca nu va pleca”, a mai spus Duckadam.

Fostul mare portar al Stelei a mai vorbit si de plecarile de jucatori, intarind ca nu exista mari probleme in acest sens.

“De plecat vor pleca cei aflati la final de contract, cum ar fi Tatarusanu, Georgievski, Kapetanos si probabil Piovaccari”, a completat Duckadam.

Presedintele Stelei mai spune ca nu exista probleme cu banii la formatia din Ghencea si ca o singura luna de restanta trebuie achitata catre jucatori.



Reghecampf a lasat Steaua in offside: “Ne-a luat prin surprindere”. Cand va fi instalat viitorul antrenor