FCSB

Reghecampf: “90% am castigat campionatul”

Laurentiu Reghecampf s-a declarat foarte multumit de evolutia jucatorilor sai in meciul cu FC Brasov, castigat de Steaua cu 3-0 in Ghencea.

“A fost foarte important sa castigam si ma bucur ca echipa a jucat bine, am marcat trei goluri si am avut mai multe sanse. Fiecare echipa pe care o intalnim incearca sa joace agresiv si sa castige puncte. Sunt foarte multumit de ceea ce au jucat baietii”, a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

“Ne gandim la finala pe care o vom juca si nu vom da niciun fel de vacanta pana la final. Szukala, Popa si Pintlii vor sta etapa viitoare. 90% suntem campioni, dar mai avem meciuri de castigat. Saptamana viitoare putem castiga campionatul si vor juca fotbalistii care sunt in form”, a adaugat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a comentat si eliminarea lui Marius Constantin, fostul rapidist cedand nervos in finalul meciului dupa ce a fost injurat de suporteri pe toata durata partidei.

“I-am spus lui Marius Constantin la pauza sa nu mai reactioneze la ceea ce striga oamenii din tribuna. Este pacat ce se intampla pentru ca noi ne dorim sa jucam cu spectatori si sper sa nu mai avem parte de suspendari”, a comentat Reghecampf.

Steaua s-a distantat la 9 puncte de Astra Giurgiu, cu cinci etape ramase de disputat pana la finalul campionatului, dupa ce a invins, luni seara, pe FC Brasov, cu 3-0.



Reghecampf: “90% am castigat campionatul”