FCSB

Rednic, favorit sa o preia pe FCSB din vara

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cu doua etape inainte de finalul campionatului cei de la FCSB par ca si-au luat gandul de la titlu si cauta deja inlocuitor pentru Nicolae Dica.

Desi, cel putin teoretic, campionatul inca nu e jucat existand un singur punct diferenta, pentru ros-albastri infrangerea suferita la Iasi (1-0) a reprezentat o adevarat lovitura de maciuca in moalele capului.

Dica a fost aratat mai mult sau mai putin direct cu degetul de patronul sub acoperirea nepotului, Gigi Becali, acesta incepand deja sa caute inlocuitor pentru cel ramas in istorie cu de acum celebrul “du-te Dica!”.

Jucatori fricosi, antrenor fricos”, a spus Becali dupa meciul de la Iasi, reprosandu-i lui Dica alcatuirea echipei si in special folosirea in linia de mijloc a mijlocasului Pintilii, jucator care acuzase o stare de rau inaintea partidei si care a intrat in joc dupa o perfuzie.

“Le-a fost frica, asta s-a intamplat. Nu avem barbati in echipa”, a mai continuat Becali.

Pe lista scurta a patronului stelist favorit sa o preia pe FCSB din vara este Mircea Rednic, un tehnician apreciat de Becali de la ultimul sau mandat pe banca rivalei Dinamo.

Relatia dintre Becali si Rednic este una foarte buna, intarita si de aducerea lui Gnohere de la Dinamo la FCSB prin intermediul fiicei antrenorului, Luana, agent de jucatori.

“Sa asteptam sa se termine sezonul, sa se linisteasca lumea, sa faca fiecare ce are de facut si dupa discutam. Despre Steaua sau alta echipa vorbim la finalul campionatului”, a spus Rednic pentru Gsp.ro

Un alt tehnician apreciat de Becali in aceasta perioada este si italianul Devis Mangia, insa este putin probabil ca acesta sa se desparta de Craiova, mai ales ca si-a prelungit contractul chiar la inceputul acestui an.

Marius Sumudica si Edi Iordanescu sunt doua nume de asemenea vehiculate la bursa zvonurilor din fotbalul romanesc, dar Becali a negat vehement aceste variante.

Ar mai ramane si Ilie Dumitrescu de luat in calcul, un fost stelist care isi permite sa vorbeasca la per tu cu Becali in emisiunile televizate si care nu de putine ori i-a dat sfaturi pretioase patronului de la FCSB.



Rednic, favorit sa o preia pe FCSB din vara