FCSB

Razbunarea lui Becali. Vrea sa trimita juniorii cu CFR Cluj

Iesita din lupta pentru titlu, FCSB ar putea alinia o echipa de juniori la meciul cu CFR Cluj. Reactia celor de la Craiova nu a intarziat sa apara.

"Vreau sa iau si eu modelul Craiovei lui Rotaru. Adica eu ma iau dupa ei, ca nu ma pricep si atunci o sa promovez si eu tineri.

"Nu ma intereseaza pe mine cine ia campionatul. Nu e problema mea, numai ca CFR Cluj cand a jucat cu Viitorul, in ultima etapa, acum doi ani, au jucat fotbal si nu au promovat tineri, pe cand Craiova are o tehnica si o strategie mai desteapta, promoveaza tineri", a declarat Gigi Becali la Pro x.

"Vreau si eu sa vad cum este sa joace 7-8 jucatori de 18 ani. Poate sunt mai buni. De aia e bine in viata sa fii corect si drept, sa nu ti se rasplateasca asa cum ai facut", a mai spus patronul FCSB.

Sorin Cirtu: "Asa e Gigi"

"El care zicea ca nu e frate niciodata cu ungurii. Nu-i facea mereu unguri pe astia de la CFR? Acum spune ca e dusmanul nostru si e prieten cu ei. Gigi are el, asa, fluctuatiile lui.

"Sa se gandeasca la echipa lui acum, ca are meci cu Botosaniul, o echipa care creeaza probleme. Pot pierde locul 3 daca ii bate Botosaniul", a declarat Cirtu la Digisport.



Razbunarea lui Becali. Vrea sa trimita juniorii cu CFR Cluj