FCSB

Raul Rusescu, mesaj emotionant pentru suporteri la despartirea de FCSB: "Echipa are nevoie de voi"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Pentru Raul Rusescu finalul sezonului a echivalat cu a treia despartire de FCSB, clubul alaturi de care a obtinut cele mai importante performante din cariera.

Numele lui Raul Rusescu se confundă cu cele mai mari performanțe ale clubului ros-albastru  în acest deceniu, acesta trecându-și în palmares două titluri de campion al României, o Cupă a României, o Super Cupă a României, o Cupă a Ligii, precum și premii individuale, precum acela de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2012-2013 (21 de goluri) și ”Cel mai bun jucător român” în 2012.

În plus, acesta a fost unul dintre cei mai importanți jucători în sezonul memorabil de UEFA Europa League 2012-2013, când roș-albaștrii au ajuns în optimile competiției și a semnat golul victoriei cu 1-0, de pe Arena Națională, împotriva celor de la Chelsea Football Club, la acel moment deținătoarea en-titre a UEFA Champions League.

Vedeti mai jos mesajul lui Rusescu la despartirea de FCSB:

Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 și până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase , am realizat performanțe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții. Pe scurt, am reușit să îmi îndeplinesc visul copilăriei.

Astăzi, drumurile noastre se despart și probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu și aștept cu nerăbdare, cu ambiție, cu pasiune și cu aceeași dorință de reușită viitorul meu fotbalistic.

Știu că sezonul recent încheiat nu a fost pe măsura așteptărilor voastre (suflarea roș-albastră) și nici ale mele. Însă, în sezonul ce urmează și nu numai, această echipă are nevoie de voi, nu doar de aceia care au înțeles (FCSB = Steaua București), ci și de voi, ceilalți, care ați ales sa stați acasă, în loc să veniți să fiți alături de echipa voastră de suflet!

Fotbalul are nevoie de spectatori și de suporteri, nu de telespectatori și telesuporteri!



Raul Rusescu, mesaj emotionant pentru suporteri la despartirea de FCSB: "Echipa are nevoie de voi"