FCSB

Raspunsul lui Reghecampf la demisia ceruta de suporteri

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Laurentiu Reghecampf nu s-a prezentat la conferinta de presa organizata dupa meciul cu ASA Tg.Mures, unde si-a trimis secundul sa justifice egalul cu ultima clasata, dar recunoaste ca Steaua se afla intr-un moment de criza si pune totul pe seama ratarilor.

"Este vina mea pentru tot ce se întâmplă, pentru atmosfera din vestiar. Astăzi am arătat foarte bine, am avut ocazii, dar trebuie să fim mai atenţi când adversarii pleacă pe contraatac. Este o criză, dar este şi foarte mult ghinion. Trecem printr-o perioadă grea, ratăm mult. Jakolis a făcut uşor penalti", a spus Reghecampf dupa meci la Digi Sport.

"Am ratat un penalti la 0-0, iar după ce am egalat am mai avut trei sau patru ocazii mari de gol. Jucătorii au calitate, se vede acest lucru. E normal că fanii sunt supăraţi, dar mergem înainte. Intervenţia patronului de astăzi a avut efect, jucătorii au avut o altă atitudine. Este ruşinos să faci egal cu ultima clasată", a adaugat tehnicianul stelist.

Suporterii i-au cerut lui Reghecampf demisia imediat dupa ce ASA a deschis scorul din penalty si de asemenea la finalul partidei.



Raspunsul lui Reghecampf la demisia ceruta de suporteri