FCSB

Ramane Reghecampf in fotbal? "Vreau sa termin treaba la Steaua"

Laurentiu Reghecampf a declarat luni seara ca nu a semnat cu Al Hilal, desi clubul arab a anuntat oficial venirea sa. Reghe spune ca doreste sa isi termine treaba la Steaua si ca nu vrea sa plateasca el clauza de reziliere. Va decide el, chiar si fortat, sa antreneze pana la urma o echipa de fotbal? Sau joaca tare ca sa plateasca arabii clauza, iar el sa se duca sa se "ingroape" in desert?

"Am o intelegere cu cei de la Al Hilal, inca nu am semnat, plus ca vreau sa termin treaba la Steaua. Trebuie sa gasim o cale sa reziliem contractul. Este o clauza, am vorbit cu patronul si daca nu ne vom intelege, trebuie sa termin ce am inceput la Steaua. Trebuie sa schimbam foarte multe, e nevoie de investitii, o sa trebuiasca sa schimbam anumti oameni”, a spus el luni seara la Digi.

Reghecampf are o clauza de reziliere in valoare de 1 milion de dolari, care trebuie platita in cazul in care pleaca de la Steaua inainte de 2015.

"Presedintele Valeriu Argaseala a fost plecat la finala Champions League si n-a fost in tara, astfel ca voi face o hartie, care va fi si inregistrata, pe care voi scrie ce trebuie sa facem pentru a putea duce la bun sfarsit ce am inceput. Eu mai am un an de contract cu Steaua, sunt multumit de partea financiara, dar este nevoie de mai multe schimbari atat la nivelul clubului, cat si la cel al jucatorilor. Cand se cere calificarea in grupele Champions League, castigarea campionatului, a Cupei Romaniei, a Cupei Ligii, atunci e nevoie de mai mult decat a fost pana acum. Nivelul a crescut si in preliminariile Champions League, va fi mai dificil acum de ajuns in grupe. Suna putin scandalos, dar eu iubesc Steaua, tin foarte mult la Gigi Becali si la MM, dar daca se vrea performanta, atunci trebuie schimbate foarte multe lucruri”, a mai spus el.

”Nu mai pot fi singur in club. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Mai sunt trei saptamani si incepe pregatirea, apoi vine imediat primul meci din preliminarii, hai sa zici ca acela nu va fi foarte dificil si vei mai avea apoi parte de doua saptamani de pregatire. Repet, este nevoie de mai multe schimbari de oameni la nivel de conducere, dar si de transferuri si alte investitii. Calificarea asta in Champions League nu se face asa usor. A, daca nu se vrea campionatul si nici Champions League, atunci sa mi se spuna si ne vom duce in cantonament la Mamaia”, a incheiat Reghe.Ramane Reghecampf in fotbal? "Vreau sa termin treaba la Steaua"