FCSB

Radoi loveste in Becali

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Mirel Radoi, jucatorul emblematic al Stelei la jumatatea anilor 2000 cand echipa din Ghencea ajungea in semifinalele Cupei UEFA, il critica fara menajamente pe Gigi Becali, patronul echipei si totodata nasul sau.

“Nu am mai vorbit cu el si nici nu cred ca mai avem ce sa vorbim. El stie prea mult fotbal pentru a mai vorbi cu mine. Lui ii plac genul de oamenii care ii spun ceea ce vrea el sa auda. Nu poti sa-ti bati joc la nesfarsit doar ca esti Gigi Becali si daca dai un salariu toti sunt sclavii tai”, a spus Radoi intr-o interventie la Digi Sport.

“Nu regret si nu-mi reprosez nimic. Am anumite principii pe care nu le incalc. Daca se vorbeste ca Tamas a mai facut ceva, inseamna ca n-am facut nimic gresit disciplinar. Eu n-as periclita calitatea unui grup. Am cazut intr-o capcana cand am venit. Mi s-a spus ca avem un buget mai mare decat cel existent”, a mai declarat Tamas.

Lupta pentru titlu

“Cel mai bun lot il are Steaua, insa nu vreau sa pun presiune. Unitatea grupului este mai importanta decat antrenorul. Daca ne uitam la Alibec are doar jumatate din realizarile pe care le avea la Astra. Mi-e teama ca echipa lui Gica nu va fi lasata sa castige acest campionat”, a concluzionat Radoi.

Mirel Radoi a pregatit-o pe Steaua intre august si decembrie 2015, fiind inlocuit cu Laurentiu Reghecampf intr-un moment in care echipa risca sa rateze prezenta in playoff.



Radoi loveste in Becali