FCSB

Radoi acuza arbitrajul la meciul cu FCSB: "Puteam sa fiu dat afara"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova a castigat duelul cu FCSB (2-1), o victorie pentru care antrenorul Mirel Radoi spune ca nu se poate bucura prea tare fiind legat sentimental de formatia bucuresteana si de fostul sau coleg, Nicolae Dica.

"Cred ca diferenta de scor putea fi mai mare in favoarea noastra in prima repriza. In a doua repriza am avut momente cand nu am mai gasit zonele, am fost presati de FCSB, dar am castigat.

"S-a dat un penalty inexistent impotriva noastra. Nu vreau sa para ca acuz arbitrajul, dar in seara asta, cu doua decizii luate in defavoarea noastra, puteam sa fiu dat afara.

"Nu se intampla asta, dar deciziile arbitrilor ne afecteaza si noua carierele. Nu pot sa ma bucur foarte tare pentru aceasta victorie, mai mult ma bucur pentru baietii mei ca au castigat, eu sunt intr-o pozitie destul de ingrata", a declarat Mirel Radoi dupa meciul care a marcat reintrarea stadionului din Craiova in circuitul fotbalistic dupa un festival care a paralizat activitatea celor doua echipe din oras pentru aproape o luna de zile.

Universitatea Craiova a urcat pe locul patru in clasament inaintea primei pauze din actualul sezon, intrerupere pricinuita de meciurile echipei nationale in Liga Natiunilor.

Autogolul lui Razvan Oaida a inclinat balanta in favoarea formatiei din Baniei.

Primele doua goluri ale meciului de duminica seara au fost marcate din penalty, de Alexandru Cretu pentru gazde, respectiv Andrea Compagno pentru oaspeti.



Radoi acuza arbitrajul la meciul cu FCSB: "Puteam sa fiu dat afara"