FCSB

Radaslavescu ar fi renuntat la un contract in afara pentru a ajunge la FCSB: "Am vrut sa joc pentru Steaua"

La cei 18 ani ai sai Eduard Radaslavescu arata un tupeu pozitiv si in declaratii, dincolo de abilitatile pe care le-a aratat pana acum la mijlocul terenului in tricoul celor de la Farul.

Radaslavescu este incepand de vineri noul jucator al echipei FCSB, o formatie pentru care spune ca si-a dorit sa evolueze.

"Eu sunt stelist, iar FCSB e Steaua. Stiam ca sunt discutii in alta parte si eram putin suparat pentru ca nu voiam sa ajung la alt club.

"Era vorba si de cluburi din strainatate, dar am vrut sa vin aici, sa joc pentru Steaua", a declarat Radaslavescu in prima lui conferinta ca jucator al celor de la FCSB.

Incurajat de Gheorghe Hagi inaintea transferului la FCSB

"Nu e presiune. Vin de la un club unde e mereu presiune, de la domnul Hagi, si sunt pregatit pentru aceasta provocare. Domnul Hagi ne-a multumit si ne-a spus sa mergem cu incredere, cu tupeu, sa muncim mult si sa devenim cei mai buni", a mai spus Radaslavescu.

Despre transferul la FCSB a vorbit si internationalul de tineret Radu Boboc.

"Este cea mai mare echipa din Romania si pana la urma cred ca putem face multe lucruri frumoase impreuna. Visul oricarui jucator este sa ajunga in grupele europene. Cred ca am ajuns aici la momentul potrivit, la maturitate.

"Sigur suntem mai aproape de nationala acum, iar daca vom avea reusite vom ajunge acolo", a spus Boboc.



Radaslavescu ar fi renuntat la un contract in afara pentru a ajunge la FCSB: "Am vrut sa joc pentru Steaua"