FCSB

Proiectul CSA Steaua continua! Cum vor sa ajunga in Liga 3

Desi a pierdut duelul pentru promovare cu Academia Rapid, echipa care a castigat seria bucuresteana din Liga 4 si va disputa baraj pentru Liga 3, cei de la CSA Steaua sunt hotarati sa continue proiectul sectiei de fotbal.

“Suntem tristi pentru ratarea promovarii, dar asta face parte din sport si vom merge mai departe. In niciun caz proiectul sectiei de fotbal de la clubul Steaua nu se va opri aici”, a spus Cristian Petrea, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Acesta are in plan sa solicite Federatiei Romane de Fotbal acordarea unui loc in Liga a 3-a folosindu-se de o prevedere a Regulamentului de Organizare a Fotbalului unde se precizeaza ca poate fi acordat un loc in al treilea esalon la solicitarea cluburilor din Liga 1, Liga 2 si Liga Elitelor.

CSA Steaua are o echipa in Liga Elitelor si se poate folosi de aceasta prevedere a regulamentului.

Daca ar obtine un loc in Liga 3 astfel, CSA Steaua ar fi obligata sa trimita in teren trei jucatori sub 19 ani, cinci sub 21 de ani si doar restul sa fie seniori, ceea ce practic ar ingreuna procesul de promovare in esalonul superior.



Proiectul CSA Steaua continua! Cum vor sa ajunga in Liga 3