FCSB

Probleme pentru FCSB la deplasarea in Armenia

Jucatorii si oficialii vicecampioanei FCSB au avut parte de o surpriza neplacuta la plecarea spre Armenia, acolo unde formatia bucuresteana o va intalni, joi seara, pe Alashkert in turul 2 preliminar al Europa League.

Ros-albastrii au inchiriat un avion charter pentru deplasarea la Erevan, in conditiile in care nu exista cursa directa intre cele doua capitale.

Zis si facut, numai ca avionul pentru care Gigi Becali a platit 100.000 de euro, dupa cum anunta Telekom Sport, a avut o intarziere de doua ore la plecarea de pe Aeroportul Henri Coanda.

“Trebuia sa plecam la 9 si am fost anuntati ca vom pleca la 11 sau 11:30. Probabil ca vom pleca la 14. Nu e vina nimanui, dar oboseala mentala e un factor important, pentru ca imediat se transforma in oboseala fizica”, a declarat Mihai Stoica, directorul sportiv al ros-albastrilor.

FCSB a ajuns in Bucuresti luni dimineata la ora 3 dupa un drum de mai multe ore cu autocarul in urma meciului de campionat cu Sepsi Sf.Gheorghe.

De drumurile permanente s-a plans si antrenorul Bogdan Andone dupa meciul cu covasnenii, FCSB fiind nevoita in aceasta perioada sa faca naveta intre Bucuresti, Pitesti, Giurgiu si deplasari.

Abia in septembrie FCSB va reveni “acasa” pe Arena Nationala pentru meciurile de pe teren propriu.



Probleme pentru FCSB la deplasarea in Armenia