FCSB

Primele plecari de la Steaua

Sosirea grupului de la Unirea Urziceni la Steaua a adus de la sine plecarea unor jucatori. Steaua se va desparti in urmatoarele zile de cinci jucatori, care vor pleca la echipe din Liga 1.
Stelistii s-au despartit luni dimineata de bulgarul Iordan Todorov, care a parasit gruparea din Ghencea fara sa debuteze macar pentru prima echipa. Todorov a plecat liber de contract si va ajunge la Universitatea Craiova.

Gigi Becali a batut palma si cu Florian Walter pentru transferul lui Alexandru Pacurar, care se va prezenta din aceasta saptamana la antrenamentele Universitatii Cluj.

Stelistii se despart si de Razvan Stanca si Octavian Abrudan, pentru care Gigi Becali s-a inteles cu Ioan Niculae, destinatia lor fiind Astra. Actele nu au fost inca semnate, iar Victor Piturca poate bloca mutarile pe ultima suta de metri.

Situatia lui Dorel Stoica nu este inca clara. Jucatorul vrea sa plece la Craiova, dar Gigi Becali cere 200 de mii de euro, adica jumatate din banii pe care Dorel i-a primit pana in acest moment.

Onlinesport


Primele plecari de la Steaua