FCSB

Presa araba: Scandal in jurul lui Reghecampf. "Un antrenor care nu isi poate controla sotia nu ii poate contola nici pe jucatorii de la Al Hilal"

Presa araba de miercuri publica un articol in care afirma ca Laurentiu Reghecampf risca sa fie dat afara de la Al Hilal, desi a semnat un contract pe doi ani? Motivul? Sotia sa, Ana Maria Prodan, este vazuta in Arabia Saudita ca o paria, dupa ce a pozat goala in Playboy si a frecventat jocurile de noroc din Las Vegas. In plus "uraste pantalonii", un obiect de vestimentatie obligatoriu pentru femei in Arabia Saudita.

"Ana Maria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecamf, a pariat in Las Vegas si un model Playboy", scrie publicatia Al Arabiya de miercuri, care publica si imaginea de mai sus din Enational.

Arabii afirma ca "nu este clar daca ea va veni in Arabia Saudita alaturi de sotul ei sau nu". Unul dintre suporteri este de parare ca "ar trebui sa ii fie interzisa intrarea in Arabia Saudita sotiei antrenorului, pentru ca este un model in reviste pornografice".

"Stilul e de viata i-a iritat pe fanii lui Al Hilal si ar putea pune in pericol contractul pretios de 2,5 milioane de dolari pe an al sotului sau", mai scriu arabii.

[news-107220]

"Un antrenor care nu isi poate controla sotia nu ii poate contola nici pe jucatorii de la Al Hilal", este citat in cadrul articolului si unul dintre fanii echipei. Altul spune: "Sotia sa este un model nud, iar sotul trucheaza meciuri de fotbal".

"Este dependenta de pariuri", este de parare alt suporter.

"In plus, uraste pantalonii, iar o mutare in Arabia Saudita va presupune sa isi acopere aproape tot corpul in iesirile publice, altfel ar putea avea probleme cu politia religioasa", scriu cei de la Al Arabiya.



Presa araba: Scandal in jurul lui Reghecampf. "Un antrenor care nu isi poate controla sotia nu ii poate contola nici pe jucatorii de la Al Hilal"