FCSB

Posibili inlocuitori pentru Dica si Stoica la FCSB

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Gigi Becali pare a-si fi pierdut rabdarea cu actuala echipa tehnica si dupa egalul cu CFR Cluj a lansat in spatiul public un ultimatum pentru Nicolae Dica si Mihai Stoica.

FCSB ocupa primul loc in clasament dupa opt etape, dar Becali le mai acorda celor doi inca cinci etape pana la evaluarea decisiva.

Si nu eventuala ramanere pe primul loc le-ar salva posturile lui Dica si Stoica, pentru ca Becali este nemultumit de jocul echipei.

“Eu vreau o echipa de Liga Campionilor. Ma intereseaza pe mine sa fiu pe primul loc in Romania? Degeaba sunt campion in Romania si joc apoi tot in Romania”, a spus Becali.

Liber de contract in acest moment dupa concedierea rapida de la CFR Cluj, Edi Iordanescu este principalul favorit sa-l inlocuiasca pe Dica, iar Narcis Raducan ar urma sa fie instalat director sportiv in locul lui Mihai Stoica.

“El, Narcis, daca ar pune in practica ce vorbeste despre fotbal, ar fi un mare conducator”, spunea recent acelasi Becali despre fostul jucator al Stelei din anii 90.

Pentru Edi Iordanescu revenirea la FCSB ar reprezenta oportunitatea ideala de a-si lua revansa fata de CFR Cluj intr-o lupta directa pentru titlul din Liga 1 Betano si mai mult ca sigur acesta n-ar refuza propunerea.



Posibili inlocuitori pentru Dica si Stoica la FCSB