FCSB

Politica noua de transferuri la FCSB

Gigi Becali a anuntat o noua politica de transferuri la FCSB, una pe care o experimenteaza deja Juvhel Tsoumou, atacantul venit liber de contract in vara acestui an.

”In afara jucatorilor tineri, jucatorii de 25-27 ani vor avea contract pe un an plus inca unul, sau pe sase luni cu contract de reziliere in alb pe care il semneaza. Nu vor mai fi contracte pe trei, sapte, cinci sau doi ani”, a anuntat Gigi Becali la Pro x.

Acesta a dat si exemplele unor jucatori precum Claudiu Belu si Alexandru Stan, fotbalisti care au semnat contracte pe mai multi ani, dar care nu au reusit sa se integreze in echipa si de care mai apoi patronul a incercat sa se debaraseze in fel si chip.

”A castigat Belu intr-un an de zile cat a castigat toata viata lui. Si apoi te duci mai departe si iti vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am pacalit cu nimic

”Nu va mai fi cum a fost cu Stan. Vine Stan si sta vreo trei ani, ca el nu joaca decat intr-un meci si sta la Steaua. Nu e vorba de bani, e vorba ca tii echipa incurcata si antrenorul, cu 30 si ceva de jucatori la antrenamente. M-am incurcat cu Stan, acum asta e”, a mai declarat Becali.



Politica noua de transferuri la FCSB