FCSB

Planic e istorie pentru FCSB. Va fi dat exemplu pentru ceilalti jucatori

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Fundasul Bogdan Planic si-a incheiat conturile cu FCSB, iar patronul Gigi Becali spune ca nu mai exista cale de intoarcere in relatia cu jucatorul sarb.

”Nu e vorba de ambitie sau de rautate aici. Trebuie sa inteleaga oamenii ca nu putem sa venim cand vrem. E vorba de respectarea contractului. Daca nu dam exemple, pleaca toti. Planic va fi dat exemplu. Trebuie sa plateasca clauza de zece milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

Patronul ros-albastrilor mai spune ca CFR Cluj si Craiova din Liga 1 l-ar lua imediat pe Planic, dar ezita din cauza incertitudinii care planeaza asupra fundasului sarb.

”L-ar lua pe Planic, dar n-au curaj. Nu mai exista cale de intoarcere dupa ce am facut egalul cu Gaz Metan. El mi-a prejudiciat societatea cu mai mult de zece milioane. Un om care batjocoreste un club si oameni. Sa vedem unde o sa ajungem cu el, acum cerem suspendarea lui”, a mai declarat Becali.

Planic sustine ca mai are contract cu FCSB pana al 30 iunie, in timp ce Becali afirma ca intelegerea jucatorului expira peste un an.



Planic e istorie pentru FCSB. Va fi dat exemplu pentru ceilalti jucatori